groepsaccommodatie 'het erinkveld' voor Ca. 20 personen

(totaal 6 slaapkamers en 20 bedden/ slaapplekken)

Groepsaccommodatie voor circa 20 personen.
De groepsaccommodatie is helemaal ingericht voor families of vriendengroepen die het leuk vinden om met z`n allen in huiselijke sfeer bijv. een weekend te verblijven in het mooie en landelijke gelegen Achterhoek. Vanuit dit gebied kunt u alle kanten uit, bijv: op +/- 4 km herfst- of winterwandeling in het Slangeburg bos, fietsen, winkelen in Doetinchem, een dagje uit of de Duitse grens over. Zwemmen of een sauna in het mooie Bahia subtropisch zwemparadijs net over de Duitse grens, bowlen in Varsseveld, boerengolf, klootschieten, handboogschieten.
Wij hebben een map voor u klaarliggen met wat er o.a. allemaal te doen is in onze omgeving om u alvast op weg te helpen. Hier vindt u ook al wat informatie.

Benedenverdieping: 12 bij 10 meter
- een gezellige, gezamenlijke huiskamer met open moderne keuken volledig ingericht voor zelfverzorging met o.a. 2 vaatwassers, magnetron en 2 ovens.
- een afgesloten sanitair-ruimte met 3 douches, 2 wc's en 2 wastafels. 
- een 2-persoons slaapkamer

Bovenverdieping :
- 5 slaapkamers waarvan
- 2 4-persoonskamers met een 2-persoonsbed en 2 1-persoonsbedden
- een 5-persoonskamer met een stapelbed, een 1-persoonsbed en een 2-persoons bedden
- een 2-persoons slaapkamer met 2 1-persoonsbedden
- een 3-persoonskamer met een 2-persoonsbed en een 1-persoons bed.
en is er een extra wc boven..

tuin groepsaccommodatieDe groepsaccommodatie grenst niet aan de camping, en u beschikt over een mooie ruime afgezette tuin waar u als groep zich heerlijk kunt vermaken. Ook kunt u gebruik maken van gratis draadloos internet.


Groepsaccommodatie 'het houten huis' - 10-14 personen

Het houten huis is een stenen groepsaccommodatie omtimmert met hout voor een gezellige landelijke sfeer. Alles is in landelijke stijl gebouwd. Nieuw is de grote veranda aan het huis zodat u met inder weer toch lekker buiten kunt zitten.

U beschikt over een gezellig ingerichte kamer met o.a. een tv en dvd speler en een ingerichte keuken met een grote eettafel. Ook beschikt u over twee gescheiden douches, twee wc's en twee wastafels. Het hele huis is voorzien van vloerverwarming.

Er zijn in totaal 5 slaapkamers waarvan een tweepersoonskamer en twee 4 persoonskamers op de begane grond en 2 tweepersoonskamers op de eerste etage waarvan een met een vast babybedje. Op alle kamers is er genoeg ruimte voor een campingbedje. U kunt genieten van uw eigen afgesloten en ingerichte tuin.


Ons terrein

Op ons terrein is ook een klein kinderboerderijtje met 2 hangbuikzwijntjes Helga en Fliex, een geitje Annabel en een bok Rex genaamd en lopen er diverse kippen en 1 haan Ook hebben we 2 kleine konijntjes in een hok zitten, die gek op aandacht zijn. Zeker de kleine kinderen kunnen met behulp van hun ouders deze heerlijk aaien terwijl de konijntjes in het hok blijven. Dat is minder eng dan loslopende dieren!

Ons terrein is ook zeer geschikt voor kinderen, we hebben een auto- en watervrij terrein en een grote speeltuin waar de kids heerlijk kunnen spelen met diverse toestellen o.a. grote ingegraven trampoline, schommels, wipwap, draaitoestel, groot klimrek en een tafeltennistafel. Verder is er een grote zandbak met dubbele glijbaan met waterpomp voor uren speelplezier en div. speelkarretjes en skelters voor groot en klein.

Ook is er een volleybal net en een voetbal goal en is er een simpele binnenspeelruimte met o.a. een voetbaltafel en sjoelbak diverse familie spelletjes en puzzels en een keukentje en speelgoed voor de allerkleinste voor als het weer wat minder is.

De groepsaccommodaties zijn het hele jaar door geopend. Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen!

Met vriendelijke groet,
Ruud en Saskia Hagelaars